M-am angajat la Lucky Studio in videochat datorita surorii mele

0
3189

Inainte sa ma mut inapoi in Romania, eu si sora mea locuiam la o matusa de-a noastra in Spania. Situatia noastra n-a fost una ideala si am ramas cu matusa noastra acolo, dar nu prea ne placea. Ea s-a mutat acum 2 ani inapoi in Romania si se angajase, dar nu voia sa-mi spuna ca s-a angajat la Lucky Studio.

Tinuse secret pana acum, probabil se temea sa n-o judec pentru ca este model de videochat aici. In fine, nu m-am enervat ca a tinut ascuns, atata timp cat ea a fost fericita si i-a fost bine. Numai bine ce anul acesta am implinit si eu 18 ani si-am putut sa ma intorc in tara.

Initial, n-am stiut ca sora mea a lucrat in videochat la Lucky Studio

Ea se mutase in Iasi acum 2 ani cand se intorsese si nu stiam de ce, dar acum stiu ca a fost pentru Lucky Studio. Asa ca m-am intors si eu in Romania, la apartamentul ei din Iasi. Aici mi-a spus ca este model de videochat la acest studio si mi-a explicat mai multe detalii despre acest job.

Am fost foarte fascinata de castigurile despre care vorbea, mai ales c-am si vazut ca statea intr-un apartament super, avea numai haine si chestii misto, scumpe, deci e clar ca ea castiga bine. Nici nu m-ar fi mintit, oricum, ca e sor-mea, ce naiba. Cand m-a vazut atat de entuziasmata, a fost de acord sa ma ia cu ea la Lucky Studio intr-o zi.

Cand am intrat in studio si-am vazut conditiile de munca de acolo, fetele care lucrau acolo, camerele decorate atat de frumos, atmosfera… voiam si eu! In special ca lucreaza si ea acolo si voiam sa fiu mai aproape de ea.

Eu nu castig cat sora mea, dar tot ma bucur de sume marisoare!

Initial ea a zis ca poate nu-s pregatita pentru asta si ca ar trebui sa ma mai gandesc, dar eu chiar voiam! Nu mai voiam sa ma intorc in Spania, voiam sa-mi fac si eu un rost in tara, la fel ca ea. Partea buna a fost ca managera de la Lucky Studio mi-a spus ca pot lucra 2-3 zile de proba, sa vad daca-mi place.

Dupa ce sor-mea a fost de acord si ea, am lucrat vreo cateva zile doar asa sic and am vazut cat de misto e, m-am angajat cu contract de munca. Sora mea castiga peste 500 de lei zilnic, dar ea are experienta. Eu ca inca-s noua, castig 250-340 de lei zilnic, cam asa. Dar oricum nimic nu se compara cu jobul misto de la Lucky Studio si imi am si sora aproape!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.