Ma bucur ca m-am angajat in videochat la Preziosa

0
2701

 Acum ca este vara, foarte multa lume este conditionata de vreme. Cam tot ce facem este in functie de vreme, iar cand afara este ploios si urat, majoritatea stau in casa fara chef. Eu, in schimb, ma distrez oricum ar fi, pentru ca am un job in Iasi la Preziosa care imi permite sa fac asta.

Cu banii pe care ii castig aici in fiecare zi nici nu trebuie sa ma gandesc la vreme. Pentru ca pot merge la restaurant, la piscine care se afla in interior, pot merge la masaj sau la spa, chiar si-n alta tara daca vreau.

De cand fac videochat la Preziosa nu mai este asa greu sa obtin ce vreau. Primul lucru pe care mi l-am cumparat cand m-am angajat la Preziosa a fost o masina. O prietena de-a mea o pusese la vanzare, si cum nu era foarte scumpa, mi-am cumparat-o eu pe loc.

De cand am un job in Iasi la Preziosa, imi permit orice vreau

Desigur, chiar daca nu era foarte scumpa, daca nu lucram la Preziosa nu mi-as fi permis-o oricum. Pentru ca eu aveam inainte un salariu care nu depasea 1100 lei, iar o masina este de cel putin 7 ori mai scumpa. Asta insemna ca trebuia sa muncesc mai bine de jumatate de an la vechiul job si sa strang fiecare ban pentru o masina second hand.

Dar n-a trebuit sa fac asta, pentru ca la Preziosa i-am castigat chiar in prima luna. Ti-e greu sa crezi? Mie nu, avand in vedere ca obtin zilnic cate 370 de lei aici, din simplul fapt ca fac videochat. Cu masinuta pe care o am imi permit sa ies oricand, chiar daca ploua sau ninge :)). Acum am masina la scara si merg oriunde imi doresc sa ma distrez.

Videochatul in Iasi e mult mai cool de cand exista studioul Preziosa

Important este ca am timp si bani datorita jobului de model de videochat de la Preziosa. De exemplu, zilele acestea a plouat si a fost urat, asa ca mi-am luat o saptamana liber de la Preziosa, mi-am cumparat un bilet catre Spania si abia astept sa ma bucur de plajele si caldura de acolo.

A mai plouat si a fost urat si luna trecuta, iar atunci m-am decis sa merg in Paris, sa ma bucur de frumusetea peisajului de acolo, sa-mi cumpar cateva lucruri si apoi sa ma intorc acasa cu noi amintiri uimitoare.

Este usor sa obtin tot timpul ce vreau de cand fac videochat la Preziosa, iar asta iubesc la jobul meu. Sunt sigura ca orice femeie ar iubi asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.