Mi-am petrecut Craciunul in Anglia, c-am castigat destui bani la Heylux!

0
3166

In fiecare an Craciunul a fost putin plictisitor pentru mine, pentru ca niciodata n-am mers nicaieri, n-am plecat niciunde, am stat acasa sau doar cu prietenii. Nu aveam bani sa merg si eu pe undeva de Craciun si Revelion, nu aveam nici timp… Eh, simteam ca-mi irosesc viata.

Oricine ar simti asta, daca nu face nimic interesant cu viata sa. Cred ca nici anul acesta n-as fi facut nimic daca nu m-as fi angajat la Heylux, o spun sincer. Dintr-un salariu amarat de 700 de lei de casierita la market, ce puteam face?:)) Si da, aveam 700 de lei, pentru ca lucram gen part-time.

Inainte de Heylux, castigam 700 de lei lunar. Acuuum… e altceva!

Dar acest part-time insemna de dimineata pana pe dupa amiaza si banii chiar nu se meritau. De aia spun ca n-aveam nici timp sa fac nimic distractiv, pentru ca oricum in preajma sarbatorilor mereu lucram la market. Oamenii fac cumparaturi, asa ca trebuia sa fiu prezenta full-time la market.

Ce viata plictisitoare am avut inainte de Heylux! Numai cand stau sa ma gandesc, imi pare rau c-am lucrat atat in acel loc, in loc sa fi castigat bani buni la studio aici. Diferenta este de la cer la pamant, nici n-as putea spune vreodata ceva naspa despre jobul de la Heylux pentru ca nu gasesc ceva rau in acest job.

Mie mi s-au indeplinit toate conditiile de munca la acest job, asa ca nu aveam cum sa cer mai mult. Castig bani, am timp liber mult si e o atmosfera super la locul de munca. Crezi ca mai am nevoie de altceva? Multa lume ar omori sa aiba un job ca la Heylux!

Mi-am permis sa stau in Anglia de sarbatori si sa ma distrez

De la cei 700 de lei lunar, am ajuns sa am la Heylux poate si 300 de lei zilnic, 400, uneori si 500! Nu ma opreste nimeni din a castiga bani la Heylux iar ce e mai misto e ca eu castig acesti bani in decursul a 8 ore de munca, ca atat e tura de la studio.

Asadar, am si mult timp liber. Plus ca-mi pot lua concediu oricand, nu mai e ca si cum sunt fortata de contracte ca la celelalte joburi. Bineinteles ca anul acesta a fost unul de succes pentru mine, in acest caz, c-am ales sa-mi fac sarbatorile in Anglia!

Asa am vrut eu, asa ca am inchiriat ceva din banii castigati la Heylux si-am petrecut acolo clipe de vis, asa cum nu speram. Am vizitat, m-am distrat, am cunoscut locuri noi, persoane super. Asa sarbatori sa tot ai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.