Mi-e foarte usor sa castig 1500 lei zilnic din videochat la Heylux

0
2636

Daca n-ai lucrat niciodata ca model de videochat sau n-ai auzit de castigurile din studiourile din Romania, ti s-ar parea greu de crezut ca eu sa castig 1.500 lei zilnic? Daca ma gandesc bine, daca as fi in afara subiectului, si mie mi-ar fi putin greu sa cred, dar nu imposibil, pentru ca toata lumea stie cat de profitabil e videochatul.

Uite, ca sa intelegi mai bine. Eu am inceput acum 2 ani sa lucrez la Heylux Iasi, dar pe atunci castigurile erau altfel. Tot avantajoase, doar ca altfel. Am 22 de ani si m-am angajat pentru ca nu mai faceam fata cheltuielilor de la facultate, chiria si asa mai departe.

Acum 2 ani nu ma vedeam castigand si 1.500 lei zilnic

Cheltuieli cu care esti deja obisnuita, ma gandesc. Si acum 2 ani daca mi-ar fi spus si mie cineva ca o sa ajung sa am 1.500 de lei zilnic, as fi intors spatele si as fi plecat. Si nu pentru ca ma gandeam ca nu este posibil, ci pentru ca nu ma vedeam eu capabila de asa ceva.

Lipsa de incredere, probabil. Sau cel mai sigur asta era. In fine, nu ma mai intereseaza acest aspect, fetele de la Heylux deja m-au ajutat sa trec peste asta. Pentru ca si eu aveam multe dubii la inceput si ma gandeam foarte des daca fac ceva bine sau nu.

Aveam nevoie de un loc de munca la Heylux Iasi, aveam nevoie de bani, dar imi spuneam daca fac ceva bine. Treceam printr-o perioada mai confuza din viata mea si fara echipa de fete de la Heylux nu m-as fi descurcat. Poate nu toate fetele au norocul meu, si-mi pare rau, pentru ca eu chiar am avut noroc cu fetele de la studio.

Echipa de la Heylux ma ajuta sa castig mai multi bani

Toate prietenoase, intelegatoare, mi-au oferit suport si prietenie si mi-am dat seama ca eu POT castiga bani la Heylux si ca NU fac nimic gresit, din contra. Tot ce fac e sa-mi asigur viitorul, mai ales ca sunt o femeie singura. Daca nu mi-l asigur eu, atunci cine?

Ajungand la intrebarea de la inceput… Castig eu 1.500 lei zilnic la Heylux? De cele mai multe ori, da. Eu care nu ma vedeam castigand nici 200 de lei zilnic, am ajuns printre unele din cele mai bune modele de la studio. Cum mult suport, cu ajutorul profesionalismului celor de aici, cu rabdare, ambitie si, desigur, cu ajutorul celor mai bune sisteme de plata abordate de Heylux. Sunt o norocoasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.