Mituri despre videochat demontate de Lucky Studio

0
2060
videochat lucky studio

 

 

Vreau să vă povestesc astăzi despre cum mi-au fost demontate concepţiile greşite despre videochat. La fel ca şi alţii, credeam multe lucruri care în realitate nu sunt adevărate. Am ajuns însă la Lucky Studio Iaşi şi am aflat adevărul.

Lucky Studio este în momentul de faţă cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Acest lucru îl arată atât condiţiile premium pe care le oferă, cât şi premiile şi recunoaşterile pe care le-a obţinut în acest domeniu. Prima dată am ajuns la studioul de videochat timidă şi nesigură, însă acum sunt încrezătoare şi sigură pe mine. Pentru această transformare mulţumesc Lucky Studio!

Aveam în minte ideea greşită că un job de model de videochat îţi impune anumite lucruri. La Lucky Studio am aflat însă că libertatea de a alege este mai presus de orice. Nu îţi impune nimeni nimic şi ai create toate condiţiile – este un job la care revii de fiecare dată cu plăcere şi cu zâmbetul pe buze. Nu există restricţii şi impuneri la Lucky Studio – poţi alege să lucrezi de la studio sau de acasă, poţi alege să lucrezi pe profil adult sau non-adult. În cazul în care alegi să lucrezi la studio ai parte de şi mai multe alegeri.

Un job la Lucky Studio îţi oferă un program super-flexibil. Poţi alege turele în care poţi veni să lucrezi, zilele în care vii la studio şi asta te ajută foarte mult pentru că ai timp şi de altele: facultate sau un alt job, de exemplu. Pentru a nu te simţi stânjenită, Lucky Studio mai are o politică pe care o aplică încă de la înfiinţare: bărbaţii nu au acces în studio.

În plus, am păţit să lucrez şi să nu fiu plătită de câteva ori, însă la acest studio de videochat premium nesiguranţa financiară este chiar un mit: ţi se oferă posibilitatea de a încasa câştigurile după fiecare tură lucrată – aşa ai tot timpul bani în buzunar.

Training, cursuri de limbă engleză şi franceză, transport, coafură, make-up şi şedinţe foto profesionale – toate acestea sunt oferite gratuit la semnarea fiecărui contract de muncă. Se lucrează 100% legal, se respectă legislaţia muncii – şi aşa s-a demontat încă un mit inventat de cei invidioşi pe succesul pe care îl are videochatul în România.

Condiţii premium, siguranţă, libertate de a alege, salarii peste aşteptări şi un program super-flexibil – asta am găsit la videochatul Lucky Studio Iaşi şi mi-am schimbat complet părerea pe care o aveam despre jobul de model de videochat pe care îl practic de aproape jumătate de an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.