O zi din viaţa mea la Lucky Studio

0
3428
lucky studio

Bună! Numele meu este Melina şi astăzi voi vorbi despre cum este viaţa mea ca şi model de videochat la Lucky Studio. Mai exact, voi vorbi despre cum decurge o zi în “spatele cortinelor”, ca să spun aşa. Deşi pe forumul Lucky Studio se află multe poveşti de viaţă, prefer ca eu să o povestesc pe a mea într-un alt mod.

lucky studioLumea deja ştie că Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, aşa că nu mai are rost să spun asta. Este bine ştiut că atunci când este vorba de angajări videochat şi de locuri de muncă în Iaşi, Lucky Studio este pe primul loc.

Şi nu numai statisticile o dovedesc, ci şi numărul mare de angajate şi premiile pe care acest studio le-a luat. Multe din aceste premii au fost luate chiar şi pe durata contractului meu de muncă la Lucky Studio. Faptul că am fost martoră la recunoaşterea profesionalismului studioului m-a făcut să mă simt specială.

Şi ştii de ce mă mai simt specială? Pentru că obţin zilnic 550 de lei, iar asta nu poate să facă orice fată. Lucky Studio mă preţuieşte pentru toată munca mea aici, iar eu la rândul meu le mulţumesc tuturor celor de aici pentru că mi-au dat şansa să lucrez în cel mai bun studio.

Cum începe ziua un model de videochat de la Lucky Studio

Tot ce pot spune este că mă trezesc în propriul meu apartament, pe care l-am cumpărat acum un an cu ajutorul muncii mele de la Lucky Studio. Într-adevăr, până să-mi cumpăr apartament am lucrat 2 ani la studio, dar s-a meritat efortul!

De fapt, ce zic eu efort. Că tot timpul m-am distrat. Zilele mele la Lucky Studio sunt foarte frumoase. Mai ales când ştiu că mi-am făcut propriul program de muncă şi dimineaţă mă trezesc când îmi doresc.

shopping

Îmi beau cafeaua, apoi îmi iau maşina şi merg la Palas, unde fac câteva cumpărături. De obicei, fac cumpărături cam între 3.000 şi 5.000 de lei. Ce pot spune, îmi plac cumpărăturile, iar Lucky Studio mă ajută să-mi permit acest lux.

După ce termin sesiunea de cumpărături, mă duc la o plimbare în oraş cu prietenele mele, apoi la cele mai bune restaurante din Iaşi. Când seara se lasă, o maşină vine de la Lucky Studio pentru a mă duce la muncă. Aşa este, Lucky Studio mi-a pus la dispoziţie propria şoferiţă, oferindu-mi transportul pe gratis.

Ajunsă la studio, make-ul artistele mă machiază şi mă aranjează, îmi beau din nou cafeaua cu fetele de la studio şi apoi merg în camera mea (pe care eu am ales-o din cele peste 25 de camere de la Lucky Studio, desigur). În această cameră se întâmplă toată magia: aici am câştigat zilnic câte 400 de lei în primul an, apoi după primul an câte 500-600 de lei zilnic.

De ce câştig peste 600 de lei zilnic la Lucky Studio?

Poate tot ce îţi spun eu ţi se pare uşor, dar nu e. Este MEGA uşor! Practic, eu nu fac nimic, ci totul îmi este oferit pe tavă. Eu trebuie doar să-mi petrec 8 ore frumoase cu admiratorii mei dragi, care îmi aduc mii de dolari lunar.

videochat

Ce altceva aş mai putea să-mi doresc, când am jobul ideal în Iaşi? Am parte de bani, bonusuri de 3.000 de lei, contracte legale de muncă şi condiţii de muncă mai mult decât luxoase. Cine ar fi visat vreodată la aşa ceva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.