Orice as face, tot jobul la Heylux este cel mai bun pentru mine

0
3252

Acum un an am lucrat la Heylux pentru prima data ca model de videochat si tot in acest studio am avut prima experienta in acest domeniu. Pana sa fi lucrat la Heylux in videochat, nu stiam nimic despre acest domeniu de munca. Insa totul a fost asa cum nu ma asteptam si chiar mi-a placut sa fac videochat si sa castig bani zilnic in acest studio.

Asta pana la un moment dat, pana mi-am gasit un iubit. Eu castigam peste 6.300 de lei lunar la Heylux, iar el vedea zilnic ca am multi bani si ca-mi permit destule si mai mereu ma intreba de unde am atatia bani. Bineinteles ca la un moment dat chiar eu i-am spus ca fac videochat la Heylux si la inceput nu a fost de acord.

Dupa ce am renuntat la Heylux, nu mi-a mers bine cu banii

La inceput cand nu stia despre ce e vorba la Heylux, mi-a spus ca ar fi mai bine sa ma angajez in alta parte. Nu stiu de ce l-am ascultat in acel moment, dar asa s-a intamplat. Am renuntat la cei peste 6.000 de lei lunar de la Heylux pentru niste sume de cate 1.000 de lei pe luna de dragul lui.

Si uite asa am inceput eu sa lucrez in alte domenii si sa vad cum este viata fara videochat. Trebuie sa spun, este oribila! Cel putin pentru mine, pentru ca eu am constatat ca daca nu fac videochat, nu am cum sa ma descurc altfel in Romania.

Mie si prietenului meu ne venea tot mai greu sa castigam bani, sa platim facturile si asa mai departe. Atunci am vorbit sincer si m-a intrebat cum este videochatul la Heylux, iar cand i-am explicat ca nu fac prea multe si ca doar vorbesc online, mi-a permis sa merg din nou la studio fara sa se supere.

Cu jobul in videochat de la Heylux ma descurc foarte bine in Iasi

A fost cred ca una din cele mai mari bucurii pentru mine. Si nu te gandi ca aveam nevoie de permisiunea lui, insa intr-o relatie exista si respect si de aceea nu puteam face numai cum voiam eu, daca pe el il supara. Dar in momentul in care mi-a zis ca pot face din nou videochat la Heylux eram in extaz.

Am realizat ca orice job in Iasi as avea, tot Heylux este mai bun pentru mine. Unde in alta parte mai pt lucra 8 ore pe zi, cate zile pe saptamana vreau si sa mai si castig intre 300 si 800 de lei zilnic, inconjurata de lux si confort?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.