Orice fata isteata ar lucra la Heylux in videochat!

0
3239

Acum ceva timp o prietena veche de-a mea mi-a zis un lucru foarte intelept. Niciodata nu voiam sa inteleg ce spunea, mi se parea ca exagereaza sau ca nu are ce face. Dar acum ca lucrez la Heylux ca model de videochat am inceput sa inteleg ce voia sa spuna.

Ea are o experienta de 6 ani de zile in videochat si mai mereu incerca sa ma convinga si pe mine sa fac videochat. Imi spunea niste vorbe atat de profunde si parea atat de sigura pe ea incat ma speria de multe ori, dar niciodata nu o ascultam. Au trecut ceva ani si am tot lucrat in zeci de locuri si mi-am dat seama mai apoi ca am pierdut din timp degeaba.

Decat 16 ore muncite pe zi pentru 3 lei, mai bine 8 ore pentru 350 lei

Am pierdut timpul pentru ce? Pentru a lucra zilnic cate 16 ore pe 3 lei? Sa imi treaca viata, sa imbatranesc? Ca de trait viata nu mi-am trait-o cu 1.000 de lei salariu! Am ajuns sa ma satur de asta si am realizat usor, usor ce voia sa spuna prietena asta a mea.

Ea nu-mi voia decat binele, la urma urmei. Adica de ce sa nu fi facut videochat la Heylux si sa castig in 8 ore de munca intre 300 si 800 de lei zilnic, fara sa-mi bat capul? Acum serios vorbind, de ce sa nu fi fost isteata si sa nu ma fi angajat la Heylux?

Pana acum un an n-as fi fost de acord cu videochatul, iar acum este tot ce as face. Adica nu ma mai vad facand altceva, efectiv. Pentru ca mi se pare mult prea avantajos si relaxant sa fac videochat la Heylux incat sa renunt la asta pentru orice altceva.

La Heylux am realizat ce inseamna sa-ti traiesti viata

Lucrand aici mi-am amintit de vorbele prietenei mele care-mi spunea mereu sa nu fiu incapatanata si sa ma bucur de viata asa cum trebuie, asa cum merit. Eu credeam ca ma bucur de viata, dar nu o faceam. Cum as putea sa ma bucur de 1.000 de lei lunar?:)))

Serios acum. La Heylux as putea castiga atat si intr-o singura zi de videochat. Asta e diferenta si la asta se referee ea. Cateva ore de videochat, de socializare online si de distractie si gata, banii apareau si ma puteam distra. Ca sa nu mai zic ca am mult timp liber si sunt foarte fericita cu jobul meu de la Heylux. Ce sa-mi mai trebuiasca? Si tu ar trebui sa faci la fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.