Pentru mine, Lucky Studio e cel mai corect studio de videochat din Iași

0
2320
luckystudio.ro

Nu am mai întâlnit nicăieri atâta corectitudine aşa cum am întâlnit la Lucky Studio. În primul rând, nu aş fi crezut că există corectitudine în lumea videochatului. Dar mă bucur să spun că Lucky Studio Iaşi mi-a arătat că pot fi şi excepţii. Chiar de prima dată când am intrat în clădirea Lucky Studio am văzut acest lucru. Eram însoţită de un prieten, care a fost rugat să aştepte afară, pentru că la studio nu au acces decât femei. Acest lucru nu m-a supărat, ba din contră, m-a bucurat. Pentru că asta scria şi pe site la ei şi mă bucur să văd că se ţin de cuvânt şi nu îşi încalcă regulile.

După ce m-am angajat şi am început să vin la muncă, am observat că la sfârşitul fiecărei zile îmi primeam banii. Şi trebuie să spun, banii erau toţi, nici cu un bănuţ în plus sau în minus. Asta da seriozitate şi corectitudine. Dar în primul rând, acesta este respect. Iar faptul că primesc respect este cel mai important principiu de care am parte la Lucky Studio Iaşi. Faptul că primeam banii mereu, fără întârzieri, nu a fost doar aşa, la început, pentru a impresiona. Şi în ziua de astăzi îmi primesc toţi banii, fără amenzi şi alte întârzieri. Nici măcar nu mi se retrag cei 16% din impozitele la Stat, pentru că Lucky Studio plăteşte taxele pentru mine. Eu îmi primesc toţi banii aşa cum sunt ei.

Când au trecut 30 de zile, mi-am primit şi bonusul de angajare, care a fost o altă dovadă a corectitudinii. Cu acest fapt, mi-a fost de ajuns să ştiu că nu o să fiu minţită şi înşelată niciodată la acest studio, care doreşte doar să îmi satisfacă nevoile.

Una peste alta, sunt foarte multe lucruri de zis care ar putea demonstra foarte uşor faptul că Lucky Studio este cel mai bun şi corect din ţară. Printre acestea se numără şi discreţia, confidenţialitatea, intimitatea şi libertatea ce mi se oferă, şi multe altele. Mi se pare foarte uşor să lucrez aici zi de zi, pentru că acest studio nu are niciun defect. Oricât am încercat, nu am reuşit să găsesc nici măcar un mic defect de care să mă leg. Totul este perfect şi bine organizat la Lucky Studio, şi de asta a câştigat Cam Studio of The Year. Pentru că este cel mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.