Preziosa e un studio de videochat asa cum toate ar trebui sa fie!

0
3863
angajare videochat
angajare videochat

 

Am fost la interviu la foarte multe studiouri de videochat, la un moment dat am incercat chiar si din alte orase, nu numai din Iasi, dar niciunul nu ma multumea. La interviu se fastaceau, se contraziceau si mi se parea ca minteau foarte mult. Am vrut sa ma angajez intr-un studio de videochat legal, in primul rand. Dupa ce am descoperit Preziosa, am gasit tot ce am vrut in acest studio.

Si crede-ma pe cuvant cand iti spun ca nicaieri nu vei gasi conditiile de munca pe care le am eu la Preziosa Iasi. Adica numai cand ma gandesc ca aici am parte de transport gratis si cazare la fel, imi dau seama cat de bine mi-e aici. Poate alte studiouri mai dau bani din cand in cand pentru transport, dar nicaieri in tara nu iti va veni nimeni sa te ia cu masina de fata blocului si apoi sa te duca inapoi acasa.

Nicaieri nu vei mai gasi conditii de munca asa ca la Preziosa Iasi

angajare videochat
angajare videochat

Asa este la Preziosa. O soferita de acolo vine de fiecare data si ma conduce in siguranta. Numai aceste doua lucruri arata cat de special este Preziosa ca si studio de videochat. Pe langa asta, un model de videochat de aici se mai bucura si de make-up in fiecare zi, inainte de tura de munca in videochat si de accesorii cate si mai cate.

Bineinteles, sedintele foto sunt si ele gratis, si cele video, ca sa nu mai spun cat de profesioniste sunt. Deja am spus o multime de lucruri misto, pe care nu le gasesti la niciun alt studio. Si n-am spus nici macar jumatate din ce am de spus.

Mai este si trainingul specializat de care beneficiaza fiecare model de videochat la Preziosa, cursurile de limba engleza (pe care nu ti le ofera nimeni in alta parte, daca nu stii engleza nu te angajeaza, dar Preziosa da) si franceza si suportul tehnic primit oricand este nevoie.

Preziosa are tot ce-i trebuie pentru a ajuta o fata sa castige bine

angajare videochat
angajare videochat

Deci, niciun model de videochat de la Preziosa nu este lasat de izbeliste. Toate ca toate, serviciile acestea sunt dublate cand vezi ce mediu de munca misto este la Preziosa, ce amenajari frumoase si cate conditii de munca sunt puse la dispozitia fetelor. Mai, mai ca nu-ti mai vine sa pleci de aici!

Cand mai adaugi acestor avantaje si faptul ca te bucuri de castiguri zilnice intre 300 si 800 de lei (deoarece plata este la zi la Preziosa) si saptamanal de bonusuri intre 300 si 3.000 de lei din partea studioului, chiar ca iti dai seama ca ai gasit studioul ideal. Toate studiourile ar trebui sa ia exemplu de la Preziosa!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.