Preziosa este singurul studio de videochat din Iasi la care mi-am dorit sa lucrez

0
2263

Pentru mine, videochatul nu este un domeniu total necunoscut, avand treaba cu acesta de mai bine de 2 ani de zile. In acesti 2 ani, m-am tot angajat in diferite studiouri si nu e ca vreau sa denigrez pe cineva, insa niciunul nu mi-a placut. Experienta cu aceste studiouri m-a ajutat, totusi, sa descopar jobul de la Preziosa.

Cu aceasta angajare in videochat am si constatat ca nu-mi mai trebuie altceva si ca, in sfarsit, am gasit studioul de videochat pe care-l cautam. Si fiindca am avut treaba cu ceva studiouri la viata mea, imi dau seama din prima care este studio legal si corect si care nu.

Preziosa mi-a dovedit ca este un studio  de videochat 100% legal

De aceea spun ca Preziosa este singurul studio de videochat care mi-a inspirat incredere inca de la inceput si dovezile n-au intarziat sa apara. Corectitudinea, legalitatea si libertatea de care ma bucur aici sunt lucruri sfinte pentru mine, lucruri pe care le-am cautat mereu si pe care numai Preziosa mi le-a pus la dispozitie.

Eu oricum castigam bani din videochat, pentru ca toata lumea stie ca videochatul este avantajos. Insa nu este de ajuns sa castigi bani, daca nu ai conditiile de munca pe care le vrei, daca nu poti fi libera, daca nu poti munci asa cum vrei tu.

Degeaba castigi bani, daca nu este respect, discretie, corectitudine si asa mai departe. Asta am cautat si asta am gasit la Preziosa, pe langa zecile de avantaje de care ma bucur aici zi de zi. Bineinteles la Preziosa am gasit si pentru prima data conceptul de sistem de plata la zi, de care ma bucur foarte tare, pentru ca am peste 600 de lei zilnic si nu trebuie sa mai astept plata sau altceva.

La Preziosa am conditii de munca excelente, castiguri mari si mult respect!

Cel mai important este ca la fiecare sfarsit de tura imi primesc banutii pana la ultimul leu, corect si fara retrageri sau alte prostii. Pe langa asta, ma bucur si-n fiecare duminica de bonusuri de performanta de peste 1.000 de lei si uite asa duc eu o viata super datorita jobului de la Preziosa.

Mai mult de atat, ce are Preziosa si nu au alte studiouri sunt serviciile gratis pe care eu le primesc in fiecare zi: transport, cazare (daca vreau), make-up, cursuri, training, accesorii, sedinte foto, schimbari de look- TOATE GRATIS.

Ca sa vezi cat de mult sunt apreciata ca si model de videochat la Preziosa Iasi. Si oricum asta nu este tot, sunt multe avantaje care ma fac sa iubesc Preziosa. Cert este ca este singurul studio din Romania care face angajari in videochat atat de minunate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.