Primul motiv pentru care m-am angajat la Heylux Iasi

0
2835

Daca ar fi acum sa spun adevarul, nu m-as fi gandit niciodata ca voi face videochat, ca voi lucra in vreun studio de videochat sau orice altceva are legatura cu acest domeniu de munca. Chiar nu m-am gandit niciodata in viata mea. Cand m-am angajat prima data la Heylux, a fost ceva spontan si neasteptat.

A fost, efectiv, o chestie de cateva minute. Se facea ca ma mutasem recent in Iasi cu munca, dar jobul pe care-l gasisem nu era pe placul meu si a trebuit sa-mi dau demisia. Dupa aceea, mi-a fost greu sa-mi gasesc un alt job in Iasi care sa-mi fie pe plac, iar banii se terminasera si nu mai aveam cu ce plati chiria.

Am cautat pe Google cel mai bun studio din Iasi si am gasit Heylux

In acel moment, primul lucru la care m-am gandit a fost sa caut pe internet joburi in Iasi. Cand am incercat sa vad care este cel mai avantajos domeniu de munca, am gasit un forum despre care se vorbea foarte mult despre videochat. Am zis ca poate ar trebui sa incerc si eu, asa ca am cautat “studio de videochat in Iasi” pe Google.

Norocul meu a fost ca pe prima pagina sa gasesc chiar cel mai bun studio de videochat din Iasi, numit Heylux. Cel putin, asa scria acolo si asa spuneau toate fetele din recenziile pe care le citisem acolo pe site la ei. Mi-am luat hainute de interviu, am luat taxiul si m-am dus frumos direct acolo pentru o intalnire cu managera de la studio.

Asta a fost toata chestia cu Heylux. Pur si simplu o chestie de cateva minute pe care nu am planuit-o, dar de care nu imi pare rau. De cum am ajuns la Heylux, primul lucru pe care am vrut sa-l fac a fost sa ma angajez. Vrei sa stii si motivul pentru care am vrut sa ma angajez din prima la Heylux?

Aici toate femeile ma fac sa ma simt ca intr-o familie

Poate sa-ti para banal, dar primul lucru care m-a facut sa vreau sa fiu model de videochat la Heylux si m-a facut sa raman a fost echipa de aici. Este o echipa exclusiv feminina, in care toate fetele m-au primit cu drag si mi-au vorbit frumos.

M-am simtit fix ca intr-o familie atunci cand am venit aici. O domnisoara fotograf mi-a facut o sedinta foto super, make-up artistele de la Heylux ma aranjau in fiecare moment cand aveam nevoie, o trainerita ma ajuta cu videochatul, o profesoara ma ajuta cu limba engleza si o soferita venea mereu cu masina dupa mine acasa si apoi ma conducea in siguranta inapoi.

Cum sa nu vreau sa lucrez intr-un asemenea loc, unde toata lumea ma ajuta sa castig zilnic intre 300 si 800 de lei din videochat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.