Secretele succesului meu in videochat la Lucky Studio Iasi

0
3395

Hello! Am stat si m-am gandit bine zilele acestea si mi-am spus ca ar trebui sa impart cateva din secretele mele din videochatul de la Lucky Studio cu voi. La urma urmei, suntem cu toate femei si trebuie sa fim unite, asa ca prietenele. Poate cine stie, secretele mele te vor ajuta si pe tine cu anumite informatii.

Mereu cand am avut ocazia sa ajut, am ajutat, pentru ca si femeile care lucreaza la Lucky Studio Iasi m-au ajutat la randul lor iar pentru asta o sa le raman mereu recunoscatoare. Stii de ce? Pentru ca eram o mana de fata cand m-am angajat prima data ca model de videochat la Lucky Studio. Eram inchisa, retrasa si vai de capsorul meu.

Pana sa vin la Lucky Studio, aveam o situatie financiara mai dificila

M-as fi multumit si cu 1.600 de lei castiguri in videochat, eram foarte speriata de mine si de viata si nu voiam decat sa am cu ce trai. Si uite-ma azi, o domnisoara in toata firea, indrazneata, puternica si indepedenta, care castiga 7.900 de lei lunar datorita videochatului la Lucky Studio. Si gratie cui crezi ca am ajuns asa? Gratie femeilor de la Lucky Studio.

De asta vreau sa ajut. Oricum nu voi impartasi multe secrete, ci 1-2 secrete care probabil o sa ajute pe mute femei interesate de videochat. Primul secret prin care am castigat in videochat la Lucky Studio este acela ca am discutat atat de mult cu admiratorii mei online, pana am ajuns sa-i cunosc.

Foarte multe fete care fac videochat sunt ignorante si nu le pasa de admiratorii lor online, dar eu le-am dat atentie alor mei. Asta ce inseamna? Inseamna ca i-am intrebat ce le place si urmatoarea zi ii surprindeam. De exemplu, sunt admiratori online care iubesc anumite costumatii, care iubesc anumite miscari de dans, iar eu am fost atenta la detalii si am pus in practica.

Sunt 2 secrete care imi aduc peste 300 de lei zilnic la studio

Asta mi-a adus castiguri in videochat de  peste 300 de lei in fiecare zi. Si sunt sigura ca nu multe fete stiu asta, de asta consider ca este un secret de-al meu prin care reusesc sa castig o multime de bani. Un alt secret ar fi faptul ca mereu dau impresia ca am cele mai scumpe lucruri.

Mi-am ales camera cea mai luxoasa si mai frumos aranjata de la Lucky Studio, astfel incat admiratorii mei online sa vada ca am bani, ca nu stau neaparat la dispozitia lor. Imi luam rochii scumpe, accesorii rafinate, iar cand ma vedeau intr-o camera atat de frumoasa, nu-si permiteau sa cheltuie bani putini. Normal ca dadeau sume mari doar sa vorbeasca cu mine.

Si sunt multe secrete… dar cine stie, poate ca o sa mai scriu si data viitoare. Pana atunci, ma bucur de super jobul meu de la Lucky Studio!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.