Valorile feminității sunt respectate la Lucky Studio

0
3012
lucky studio

Este de-a dreptul formidabil să găseşti un loc de muncă unde să fii respectată pe deplin. Dar acest lucru ți se oferă la Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iași și din ţară. De aceea, pentru zeci de femei, Lucky Studio este un mod de viaţă.

Nu am întâlnit pe nimeni în viaţă care să iubească un loc de muncă, la fel cum o face Julietta. Pentru că îi respect identitatea, utilizez şi eu pseudonimul său.  Julietta este o tânără de 22 de ani, care are toată viaţă inaine. Însă, ea a găsit un mod prin care să îşi fructifice tinereţea. Un job ca şi model de videochat pentru Lucky Studio este cea mai bună opţiune.

Julietta a fost super încântată că cei de la videochatul ieşean Lucky Studio îi respectă cele mai multe valori. De mică ea a fost construită să respecte valorile societăţii. Să se facă respectată şi să respecte. Pentru că îi este fidelă lui Lucky Studio, acesta la rândul sau îi este devotat.

Devotamentul Lucky Studio

Pentru perioada sa de activitate în cadrul studiolui de videochat, Julietta are parte de instruire periodică. Cei mai buni instructori şi traineri îi dau mereu sfaturi cu privire la activitatea sa. Cum perioada se modernizează, şi studioul de videochat se modernizează. Cel puţin o dată la 6 luni, Julietta ia parte la şedinţe sau cursuri de perfecţionare în videochat. Învaţă de la postură, la comunicare şi la atracţie în mediul online. Nu doar că aceste sfaturi sunt bune pentru partenerii online, dar se pot aplica şi în afara mediului virtual.

Atât drepturile, cât şi obligaţiile Juliettei sunt ferm stabilite şi respectate în contractul de muncă. I se respectă orice prevedere care este prevăzută în Codul Muncii. Ea lucrează legal şi nu se teme de nici un control fiscal. Îşi ia banii la zi, şi mai are şi bonusuri. Pentru că ştie că respectul este una din cele mai importante valori, Julietta oferă şi primeşte respect.

Corectitudinea obligaţiilor financiare se respectă. Cota parte rămâne la studio, iar restul îi revine în buzunar. Zilnic, pleacă acasă cu sume cuprinse între 300 şi 800 de lei. Fiind o formă liberă de desfăşurare a activităţii, Julietta ştie că oricând garantatea libertăţii de a renunţa la muncă este respectată. Dacă, de exemplu, de mâine, nu îşi mai doreşte să vină la muncă, anunţă managera de la Lucky Studio. Nimeni nu o ia în nume personal şi nu se supără. Dar, pentru că beneficiile sunt multe, Julietta nu va renunţa prea curând la un astfel de job. Jobul de model de videochat este unic şi este ceea ce o mulţumeşte din mai multe puncte de vedere. Locul Juliettei este la Lucky Studio Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.