Videochatul la Heylux imi aduce o multime de bani zilnic

0
1971

Cand vine vorba despre videochat, tot ce aud de la fete este mai mereu ca ele nu ar face asta ceva pe cand eu NUMAI asta as face. Eu nu stiu de ce unele fete se feresc de videochat, cand eu lucrez la Heylux si castig atat de multi bani in fiecare zi incat n-am nicio grija. De ce sa ma feresc de un lucru care imi aduce numai avantaje in viata?

Adica ok, inteleg ca unele fete sunt mai timide si nu prea vor sa recunoasca faptul ca le plac banii, dar nici nu le cred cand ele spun ca nu ar face niciodata videochat. Asta pentru ca am fost si eu in locul lor si stiu cum e, stiu ca ar vrea sa faca videochat si sa castige o multime de bani, dar se gandesc ca societatea e plina de oameni cu prejudecati si se tem sau renunta.

Eu m-am angajat la Heylux pentru ca vreau ce e bine pentru mine

Asta e marea greseala pe care o fac majoritatea fetelor, ca se gandesc la ce ar putea spune lumea de ele si nu e ok deloc. Pentru ca indiferent de ce faci, lumea tot va vorbi, pentru ca asa a fost mereu. Si de ce sa-ti pese de ce spun altii, cand tu o duci bine?

Stii cum e, mai bine sa te vorbeasca lumea aiurea si tu sa fii in vreo vacanta prin Dubai si sa nu-ti pese, decat sa stai sa asculti pe fiecare in parte si sa innebunesti. Eu chiar iubesc videochatul la Heylux. Pentru ca din punctul meu de vedere e cea mai usoara metoda de a castiga bani.

E sursa mea zilnica de venit si nu are ce sa-mi displaca la acest lucru. Oricine vrea sa castige bani in fiecare zi, iar daca eu castig la Heylux intre 300 si 800 de lei zilnic, nu-mi mai trebuie altceva. Si stiu bine ca foarte multe fete ar vrea sa lucreze la Heylux.

Castig usor bani in fiecare zi la Heylux si asta e tot ce conteaza

Poate ele nu recunosc ca le place la Heylux, sau videochatul sau banii de aici, insa le vad cum ma privesc cand ies in oras, vad ca tanjesc si ele dupa ce am eu. Lucrurile acestea se observa, se vede cand cineva vrea ceva anume. Iar eu stiu ca majoritatea iesencelor ar iubi sa faca videochat la Heylux cate 7-8 ore pe zi pentru mai mult de 300 de lei, decat sa stea cate 16 ore sa lucreze in alte parti pentru 2-3 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.