Vise împlinite cu Lucky Studio

0
2584
lucky studio

Visele sunt acele lucruri pe care vrei să le faci şi te gândeşti cum sau când să le îndeplineşti, încât trebuie să mergi pe un principiu esenţial şi acela de a-ţi satisface nevoile şi de a te împlini pe tine.

La fel am făcut şi eu când mi-am pus în minte să lucrez pentru Lucky Studio. Unul din cele mai mari vise ale mele a fost să am bani încât să mă bucur de cele mai mărunte lucruri pe care banii le pot cumpăra, să mă bucur de atenţia celor din jur şi implicit să îmi văd unul din visele copilăriei îndeplinite.

Cu Lucky Studio am învăţat să muncesc, să fiu creativă, să fiu inteligentă şi implicit am învăţat cum să reuşesc ceea ce îmi propun. Astfel, am beneficiat de un set de cursuri de limba engleză care m-a făcut să înteleg cât de important este să cunoşti o limbă străină care sa te ajute sa comunici mai uşor cu cei din jur şi din mediul virtual. Pe langă acest avantaj, am posibilitatea să îmi fructific cunoştinţele şi în alte planuri, pentru că informaţiile acumulate nu se vor risipi.

Un ţinut al bogăţiei naturale

Mi-am dorit de mic copil să merg să vizitez Grecia şi implicit să descopăr mai multe despre cultura lor, despre arta şi despre istoria elenă. Poate că am fost pasionată sau poate că nu, dar a merge pe plajele Greciei este un vis pe care mi l-am îndeplinit cu ajutorul Lucky Studio. Am economisit săptămânal o anumită sumă de bani fixă şi am reuşi să ajung în tărâmul exotic al Greciei. Am cunoscut o mulţime de oameni noi, de personalităţi noi şi implicit am avut ocazia să împart această experienţă cu modelele de la Lucky Studio cu care ţineam legătura de la mii de kilometri depărtare.

Poate că vizitând Grecia am învăţat să mă iubesc mai mult pe mine, am reuşit să fur unele din tainele frumuseţii naturale şi implicit am reuşit să îmi imbunătăţesc respectul de sine. De aceea spun vise împlinite, de aceea mă bucur de fiecare zi care trece, în care reuşesc să îmi îndeplinesc încă un lucru pe care mi-l doream de mult timp.

Vizita în Grecia nu este singurul vis pe care mi l-am îndeplinit. Am reuşit treptat, prin munca proprie, să reuşesc să mă susţin cu toate cheltuielile pe care le am, singură. Asta înseamnă că îmi plătesc facultatea, că nu mai depind de banii părinţilor, că ceea ce vreau să îmi cumpăr îmi permit şi nu mai stau în faţa vitrinelor doar visând. Exact asta am primit lucrând la Lucky Studio – vise împlinite!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.