Zilele in care munceam mult s-au terminat odata cu angajarea in videochat la Lucky Studio

0
4307
lucky studio iasi
lucky studio iasi

Acum nu ca vreau sa-mi plang de mila, dar cred ca aveam cel mai obositor job posibil inainte sa lucrez ca model de videochat la Lucky Studio. Eram ospatarita intr-un restaurant de renume din Iasi si lucram cate 2 zile incontinuu de la 7 dimineata pana pe la 2-3 seara. Eram ca un robot, nu mai simteam nimic, decat oboseala.

Nici eu nu stiu cum rezistam sa lucrez atat de mult timp in picioare si nici nu stiu cum am reusit sa scap de acest job, dar ma bucur ca am ajuns sa colaborez cu Lucky Studio Iasi. Oricum sunt pe “maini bune”, ca sa zic asa, pentru ca toate iesencele stiu ca Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, asadar ma aflu unde trebuie.

Abia cu jobul de la Lucky Studio stiu ce inseamna distractia  in Iasi

lucky studio iasi
lucky studio iasi

Trecerea asta de la un domeniu de munca la un altul a fost brusca pentru mine, dar aveam nevoie. Chiar nu mai rezistam sa tot lucrez atat de mult carand tavi si servind alti oameni, era mult prea greu pentru mine. Mai ales ca n-am decat 21 de ani si am muncit de mi-au sarit ochii, nici nu stiu ce e aia distractie la varsta mea.

Bine, nu stiam… la trecut, pentru ca acum de cand sunt model de videochat la Lucky Studio este mult mai lejer totul. Lucrez doar 8 ore pe zi (din care o ora e pauza) si nu fac decat sa stau pe canapea sau pe pat cu o tastatura in mana, vorbind cu admiratorii online pe un chat, fix ca si cum as fi pe Facebook.

Pe langa faptul ca lucrez foarte putine ore, este un job deloc obositor, este chiar relaxant si placut si mai castig si-o multime de bani. Ca ospatarita, ajungeam la 3.000 de lei pe luna, dar pentru acei bani imi oboseam spatele si oasele in fiecare zi de la efort.

Tu ai alege peste 5.000 lei lunar la Lucky Studio sau altceva?

lucky studio iasi
lucky studio iasi

Deci nu se meritau banii. Pentru ca oricum la Lucky Studio am dublu si am un job de zeci de ori mai usor decat vechiul job. Daca e sa vorbim cat se poate de sincer si onest, tu ai sta mai mult de 16 ore pe zi la un job pentru banii aia si ai uita ce inseamna viata, distractie, sau ai lucra 8 ore la Lucky Studio pentru sume duble, triple de bani?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.