Zilele obositoare in care mergeam pe jos prin tot orasul au trecut

0
2804

In fiecare zi in care ma trezeam imi ziceam in gandul meu ca este o alta zi obositoare in care va trebui sa fug prin oras pe jos pentru a semna acte, pentru a-mi rezolva treburile, pentru a munci. Ma saturasem sa tot iau autobuzul sau sa merg pe jos in zilele caniculare, care imi furau toata energia. In acele momente, imi doream foarte tare sa am propria masina, iar acest lucru ar fi ramas tot un vis daca nu m-as fi angajat la Heylux Iasi.

Cel mai enervant lucru care ma stresa era sa vad cum alte fete se plimbau prin masini scumpe, iar eu tot pe jos mai mereu. Nu puteam purta tocuri sau nu ma puteam imbraca mai elegant, pentru ca mersul pe jos si prin autobuze nu prea ma ajuta in aceasta privinta. Mi-am dorit foarte tare sa fiu si eu in locul acelor fete.

Nu voiam o masina simpla, ci una frumoasa. Heylux m-a ajutat.

women-driving-more-

Poate cu greu mi-as fi cumparat o masina second hand, dar ar fi fost uratica si veche, pentru ca din salariul meu de 980 de lei nu-mi permiteam altceva. Plus de asta, ar fi trebuit sa economisesc vreo 8-9 luni pentru a strange bani de o masina veche second hand, pentru ca mai trebuia sa mai si traiesc, nu doar sa economisesc bani. Si nici asa nu voiam.

Imi doream o masina frumoasa, cat de cat scumpa, care poate atrage toate privirile pe strada. Aici a intervenit Heylux Iasi, oferindu-mi un job ca model de videochat la care pot castiga zilnic sume intre 300 si 800 de lei. Adevaru-i ca am aflat de Heylux pe net, am vazut ca fac angajari in videochat si toate recenziile erau atat de pozitive, fetele atat de multumite, incat am devenit si eu curioasa.

Faptul ca am peste 6.100 lei lunar m-a ajutat sa-mi iau o masina

Si-asa imi doream bani, asa ca acest studio de videochat a aparut chiar la tanc. Nici bine n-am inceput sa lucrez de cateva zile la Heylux ca am si castigat o multime de bani. Era uimitor cum la Heylux puteam castiga in cateva zile banii din intregul salariu de la vechiul job in Iasi.

Dupa cum am spus si mai sus, planul meu initial era sa-mi cumpar o masina inainte de toate. Faptul ca veniturile mele lunare de la Heylux depaseau suma de 6.100 de lei, am reusit in doar jumatate de an sa strang banii pentru masina mult dorita. O masina de sezon, decapotabila si neagra, stralucitoare si care atrage toate privirile, exact cum am vrut. N-o fi ea cea mai scumpa masina, dar e o masina pe care nu toate iesencele si-o permit. Dar datorita lui Heylux eu mi-o permit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.